AVEVE, de sterkste partner voor uw bedrijf

Actueel

Huidige artikelen | Archieven | Zoek

Bescherm uw sproeimachine tegen de vrieskou! - 10 januari 2014

Met de nachtvorst in het vooruitzicht verdient uw sproeimachine de nodige aandacht. Elk jaar

 

duiken er immers ten gevolge van vorst gevallen van beschadigde leidingen, doppen,… op bij sproeiers . Laat je niet verrassen en neem je voorzorgen. AVEVE Plantenbescherming biedt  hiervoor een speciaal antivriesmiddel aan. Dit antivriesproduct voor sproeiers biedt niet alleen een bescherming tegen de barre wintertemperaturen, maar heeft tal van andere voordelen.

Door de krachtige werking van het product ondervindt uw sproeimachine geen enkel nadelig effect van de vrieskou. Het antivriesproduct zorgt gedurende de rustperiode tijdens de winter voor een diepte-reiniging van het toestel. Bovendien voorkomt het door de anti-corrosiemoleculen die aan het middel werden toegevoegd uitdroging van de onderdelen en corrosie van de pompen en leidingen.  Resten van phytosanitaire producten worden d.m.v. het antivriesmiddel opgelost waardoor een verstopping van de leidingen vermeden wordt.

Met het geïntegreerde roodpigment kan u de circulatie van het antivriesmiddel in de tank waarnemen. De dosering van het product bedraagt 20 L product op 30 L water voor een bescherming tot -25°C. Bij een kleinere  tank kan een verhouding van 10 L product op 15 L water al volstaan.

Bij het eerste gebruik van het sproeitoestel na de winter verwijder je de oplossing uit het toestel en spoel je één keer na. Nadien kan je zonder probleem het sproeitoestel terug in gebruik nemen.

Kortom, met het antivriesmiddel van AVEVE Plantenbescherming is uw sproeisysteem uitstekend  voorbereid op de winter!

Voor meer informatie, neem contact op met uw AVEVE-zaakvoerder.