AVEVE, de sterkste partner voor uw bedrijf

Bedrijfsprofiel

De Missie van Arvesta

Arvesta is expert in land- en tuinbouw, dierenvoeding, bloem, machines en tuincentra en is zo de grootste full-service partner van de land- en tuinbouwer in België. We hebben ook een sterke internationale ambitie en zijn vandaag al actief op de Nederlandse, Franse en Duitse markt. Als huis van tientallen sterke merken en 1.900 enthousiaste medewerkers die elk expert zijn in hun veld, maakt Arvesta voor iedere schakel in de landbouwketen een verschil. We willen groeien, samen met onze land- en tuinbouwers, om hun rendement verder te verhogen. Daarom blijven we verder investeren en innoveren in de agrarische sector.

Door pionier te zijn in digital farming willen we land- en tuinbouwers de allerbeste oplossingen bieden. Onze agrarische expertise zetten we dan ook graag ten dienste van de consument, die terechtkan in een van onze 250 AVEVE-winkels voor ‘tuin, dier en bakplezier’®.

Bekijk hier de uitgebreide missie van Arvesta.

 

Het AVEVE agrarisch centrum

De land- en tuinbouwer kan in het AVEVE agrarisch centrum terecht voor: 

  • een uitgebreid assortiment voeders en veehouderijproducten voor de professionele veehouderij
  • zaaigranen, maïszaden en zaden van andere gewassen
  • een breed assortiment plantenvoeding en plantenbeschermingsmiddelen

 

Daarnaast kunt u bij uw AVEVE-zaakvoerder of commercieel verantwoordelijke ook steeds terecht voor advies op maat van uw bedrijf!