AVEVE, de sterkste partner voor uw bedrijf

Zomeractie Cidlines

De beste zorg voor dier- en stalhygiëne! (28/06/2017)

Een optimale dier- en stalhygiëne draagt bij tot een betere gezondheid van uw dieren wat de rendabiliteit van uw bedrijf gevoelig zal doen stijgen. Ook in het verhaal rond de antibioticareductie is hygiëne van onschatbare waarde! Werken aan hygiëne op uw landbouwbedrijf is investeren in betere resultaten en een gezonde toekomst voor mens en dier!


Een selectie uit het ruime aanbod van AVEVE

Stalhygiëne


Voor een verbeterde stalhygiëne, is een  grondige reiniging van cruciaal belang voordat u gaat ontsmetten.

  • Solid Clean: alkalisch schuimvormend reinigingsmiddel, toe te passen na de mechanische reiniging van uw stal. Het schuim weekt de mest en andere organische verontreinigingen los en verwijdert al een groot deel van de kiemen.

  • Power Des: het meest complete en meest geteste ontsmettingsmiddel ter wereld! Het bestrijdt niet alleen bacteriën, gisten en schimmels maar ook de sporen hiervan. Power Des is het goedkoopste reinigingsmiddel in gebruik, door zijn hoge concentratie en daardoor extreem lage dosering.

Klauwhygïene


Pediline pro is het product bij uitstek voor een goede klauwbehandeling en kan zowel preventief (voetbad) als curatief (sprayen) ingezet worden.


Uierhygiëne

Bij uierhygiëne zijn zowel voor- als nabehandeling super belangrijk in het voorkomen/terugdringen van mastitis.

wist je datje: Wist je dat voorbehandelen met Kenopure zorgt voor een kortere  totale tijdsbesteding in de melkput? Door de voorbehandeling maken de koeien oxytocine aan en zullen ze veel vlotter de melk laten schieten, waardoor het melkproces minder lang duurt. Dit is niet alleen veel aangenamer voor de dieren, maar zorgt ook voor  een betere speenkwaliteit! Doe de test!


Profiteer nu van de actie op deze producten! Bij aankoop van 250 euro ontvang je een gratis rijkgevulde carwashbox t.w.v. 85 euro. Contacteer je zaakvoerder voor extra uitleg.
Laatste tips

Larviciden
Vermijd ziekte overdracht en stress door vliegen door preventief te handelen!
Mistral houdt je stal schoon!
Minder ziekteproblemen door een droog en hygiënisch milieu met Mistral!
Mistral houdt je stal schoon!
Minder ziekteproblemen door een droog en hygiënisch milieu met Mistral!