AVEVE, de sterkste partner voor uw bedrijf

 

Capra-voeders voor melkgeiten

 

Met de Capra-geitenvoeders van AVEVE voedert u uw geiten optimaal voor het beste rendement.

Opfokvoeders
Productievoeders
Correctievoeders

 

Klik hier voor een volledig gamma-overzicht

 
 

Opfokvoeders

Het gamma omvat een melkpoeder dat door toevoeging van etherische oliën extra veilig is. Het zorgt voor een goede darmflora.

Voor een goede start kunt u kiezen voor een opfokkorrel. Deze korrel bevat mineralen, sporenelementen en is extra veilig door een uitgebreid aminozurenpatroon. Voor een vlotte opname is deze opfokkorrel extra smakelijk.

> Top

 
Productievoeders

De nieuw ontwikkelde Capra-productievoeders van AVEVE hebben een zeer selectieve en stabiele grondstoffensamenstelling voor een uitmuntende korrelkwaliteit en smakelijkheid. Door gebruik te maken van de energierijke startkorrel verhoogt u het aandeel glucogene energie voor een verbeterde vruchtbaarheid en gezondheid. De nieuw ontwikkelde productiekorrel verhoogt de persistentie en zorgt voor een maximaal rendement op de melkproductie.

> Top

 

Correctievoeders

De Capra-correctievoeders van AVEVE hebben een duidelijk sturend effect op de afbraaksnelheid van de eiwitfractie. De Capra-correctievoeders zijn zowel te verkrijgen in mix, als in korrel. Tevens biedt AVEVE ook mineralenmeng-sels specifiek op maat voor uw bedrijf.

> Top