AVEVE, de sterkste partner voor uw bedrijf

 

 

 

Biologische voeders van AVEVE: duurzaam en rendabel

Zorgvuldig samengesteld assortiment

Onze nutritionisten hebben een gamma samengesteld dat u enerzijds een ruime keuze biedt aan productiekrachtvoeders en u anderzijds toelaat om het basisrantsoen te optimaliseren, zodat u in elke situatie optimale dierprestaties kan behalen.

Gespecialiseerde productlocatie

Alle grondstoffen worden zorgvuldig uitgekozen en worden zo veel mogelijk regionaal betrokken. De traceerbaarheid wordt gegarandeerd van op het veld tot op uw bedrijf. De voeders worden geproduceerd in de productielocatie van onze joint venture Global feed Mill in Balgoij (NL) waar uitsluitend biologische voeders worden gemaakt. De biologische voeders worden geproduceerd volgens GMP+ en Skal-bionormering.

Begeleiding en advies

AVEVE Veevoeding is een vaste waarde op het vlak van melkvee- en vleesveevoeding en -management. Daarnaast zijn onze rundveeadviseurs vertrouwd met de specifieke aspecten van de biologische regelgeving en productie gezien de jarenlange verdeling van een bio-gamma. De focus ligt op een hoge levensproductie met gezonde dieren en maximale ruwvoedermelkproductie.

 

Klik hier voor het gamma-overzicht.