AVEVE, de sterkste partner voor uw bedrijf

-voeders voor melkvee 

Met het OptiMilk-melkveegamma van AVEVE Veevoeding voedert u uw koeien optimaal voor het beste rendement.

Speciaal gericht op robotbedrijven introduceert AVEVE Veevoeding tevens het OptiMilk Robotgamma. Met 6 verschillende voeders biedt het robotgamma de oplossing voor de voeding van elke individuele koe en een perfect robotgebruik.

De doorontwikkelde correctievoeders van AVEVE Veevoeding sturen het basisrantsoen door correctie van de afbraaksnelheid van eiwitten en koolhydraten.  

 

De nieuwe OptiMilk-mengvoeders zijn de ideale aanvulling op uw ruwvoeders   

De Excellium-lijn staat voor excellente melk- en eiwitproductie door topprestaties van uw hoogproductieve koeien. Excellium-voeders bevatten veel GLUCO-energie én extra veel vitaminen en mineralen. Ze benutten daarom optimaal het genetisch potentieel van uw melkkoe.

De voeders uit de Premium-lijn hebben door hun evenwichtige samenstelling een maximaal effect op melkproductie en -samenstelling. Resultaat: gezonde koeien, gemakkelijk werken en het beste rendement.

Door nauwkeurig te voederen naar de behoefte van de koe, resulteren Optimum-voeders in goede opbrengsten aan scherpe voederkosten. Ideaal als basismengvoer naast goede ruwvoeders.

 

Klik hier voor een compleet gamma-overzicht

 > Top 

 

Met het OptiMilk-robotgamma loopt het koeverkeer bij robotmelken gesmeerd !

Efficiëntie van de robot is de belangrijkste parameter voor de toekomst. Zonder quotum komt het er op aan om zoveel mogelijk melk per robot te produceren. Het aantal melkingen en de bezoektijd zijn hierbij doorslaggevend. Een geconcentreerd, extra smakelijk voeder stimuleert het aantal bezoeken en doet het aantal attentiekoeien dalen.

Speciaal gericht op robotbedrijven introduceert AVEVE Veevoeding het OptiMilk Robot-gamma. Met zijn twee lijnen, RoboXX en Robolac, en zijn drie periodes (Start, Top en Plus), biedt dit gamma de oplossing voor de voeding van elke individuele koe.

 

Klik hier voor een compleet gamma-overzicht

> Top

 

 

OptiMilk Correctievoeders, méér dan mengsels van enkelvoudige voeders 

Een gepaste keuze in verteringssnelheid van eiwit en energie staat borg voor een maximale melkeiwitproductie. De correctievoeders van AVEVE Veevoeding sturen het basisrantsoen door correctie van de afbraaksnelheid van eiwitten en koolhydraten.

3 types:
Unilac: voeders met corrigerende eigenschappen naar energie en eiwit
Aminolac en Aminomix: voeders met een duidelijk sturend effect op de afbraaksnelheid van de eiwitfractie
• Carbomix: voeders met een duidelijk sturend effect op de afbraaksnelheid van de energiefractie

 

Klik hier voor een compleet gamma-overzicht

> Top