AVEVE, de sterkste partner voor uw bedrijf

-voeders en uw zeugen, een vruchtbare samenwerking

 

Ons gamma zeugenvoeders werd ontwikkeld met extra aandacht voor:

  • smakelijkheid van het voeder
  • vitaliteit en gewicht van de biggen
  • vlotte worp
  • goede start van de melkproductie
  • voederen in functie van het productiestadium
  • opfok van jonge zeugen.

 

Klik hier voor de gamma-folder zeugenvoeders. 

   

De drachtvoeders zijn er vooral gericht om het geboortegewicht en de vitaliteit van de biggen te verhogen en de conditie en de gretigheid van de zeug op peil te houden. Zeugenbedrijven die hier op ingericht zijn, kunnen hun meerdere worpszeugen in de tweede fase van de dracht FERTIMAX II verschaffen dit met het oog op sterke en vitale biggen. 

In de transitieperiode van dracht naar lactatie zijn er drie belangrijke aspecten: de vitaliteit van de pasgeboren biggen, het werpproces en het vlot op gang komen van de melkproductie. Deze werden goed verenigd in het transitievoeder PROLAC. In het zeer smakelijke werpvoeder PARTAPLUS ligt daarentegen de nadruk eerder op vitaliteit en het vlotte werpproces. 

In de lactatieperiode kunnen bedrijven die een werpvoeder rond het werpen gebruiken kiezen uit een van onze drie lactatievoeders (LACTO, LACTOMAX of LACTOMAX HP). Bedrijven die kiezen voor een lactatievoeder dat kan verstrekt worden van vóór het werpen, kiezen voor EASYLAC, een combinatie van een werpvoeder en een lactatievoeder. 

Er wordt door AVEVE ook de nodige aandacht besteed aan de opfok van gelten met twee OPTIFOK-voeders. Voor een vlotte bronst bij te dekken zeugen en een goede voorbereiding van een succesvolle dracht met veel en vitale biggen is er FERTIFLUSH. En om de mannelijke kant van de vruchtbaarheid niet te vergeten, is er FERTIMALE, een aangepast voeder voor fokberen.  

Klik hier voor een volledig overzicht van het gamma zeugenvoeders.

Voor periodes waarin zeugen wat extra kunnen gebruiken, heeft AVEVE een gamma specialiteiten voor zeugen

top