Aveve als kwaliteitslabel

Als sterk merk van Arvesta, kan Aveve rekenen op meer dan 100 jaar expertise in de landbouwsector. Zo kunnen we garanderen dat alleen producten van de allerhoogste kwaliteit het Aveve-merk opgeplakt krijgen. Of het nu gaat over veevoeding, zaden, plantenbescherming of plantenvoeding. Onze experten kunnen danzij hun jarenlange ervaring en voortdurend onderzoek en ontwikkeling een compleet assortiment van topkwaliteit aanbieden.

Advies op maat in jouw agrarisch centrum

De Aveve-producten worden verdeeld in Aveve agrarische centra waar je als professionele boer of tuinder kan rekenen op advies op maat van ervaren zaakvoerders.

De boer en tuinder die optimaal rendement wil van zijn dieren en/of gewassen, kan terecht in een Aveve Agrarisch centrum voor:

  • een uitgebreid assortiment diervoeders en veehouderijproducten voor de professionele veehouderij

  • zaaigranen, maïszaden en zaden van andere gewassen

  • een breed assortiment plantenvoeding en plantenbeschermingsmiddelen

  • advies op maat van het landbouwbedrijf

Het netwerk van agrarische centra strekt zich uit over heel België waardoor er voor elk landbouwbedrijf een Aveve-zaakvoerder in de buurt is. Vind hier onze agrarische verkooppunten.

Lokale productie in eigen handen

Productiesite Aveve veevoeding Merksem

Vanuit de productiesites in Merksem en Aalter produceert Aveve zoveel mogelijk producten zelf. Daarbij kunnen we rekenen op de kennis en ervaring van onze experts die elke dag opnieuw streven naar de hoogste kwaliteit. In onze eigen laboratoria zoeken zij voortdurend naar verbeteringen zodat we de beste oplossingen kunnen bieden aan boer en tuinder en zo hun rendement kunnen verhogen.

Aveve BV
Aarschotsesteenweg 80,
3012 Wilsele (Leuven)
BTW BE 0403.552.464
RPR Leuven
agrarisch@aveve.be

© 2024 Arvesta. All rights reserved.
Arvesta