Een achttal etende biggen in bovenaanzicht

Innovatief gamma biggenvoer

Op zoek naar varkensvoer voor biggen? Samen met jou gaan we de uitdaging aan om biggen gezond en veilig te laten opgroeien. Wij weten maar al te goed dat de biggenstal ook een belangrijke economische draaischijf is in jouw varkensbedrijf: technische prestaties moeten op topniveau blijven. Net daarom is het van groot belang om je biggen maximaal te ondersteunen met de juiste voeding. Geen zorgen, Aveve staat voor een totaalaanpak. Dit betekent dat niet alleen het varkensvoeder bekeken wordt, maar dat we ook alle andere factoren mee in rekening nemen. Zo komen we tot een oplossing op maat van jouw bedrijf. Aveve biedt een uitgebreide oplossing voor alle speenleeftijden, genetica, ...
I&T Image Biggen Tip

Belangrijke tip

Het spenen is een van de meest stressvolle momenten in het leven van een big. Jij kan deze periode iets makkelijker maken voor jouw biggen door het spenen goed voor te bereiden. Zorg dat ze reeds tijdens de kraamstalperiode goed leren eten en verteren. Biggen die niet of onvoldoende bijgevoerd worden bij de zeug, kunnen later een te grote ‘speendip’ krijgen. Ze nemen dan na het spenen niet meteen biggenvoer op en dit resulteert in een tragere groei en onvoldoende ontwikkeling van de darmen.

Waaruit bestaat ons gamma biggenvoeders?

Bij Aveve zijn we constant bezig met het verbeteren en innoveren van ons voer. Voor het biggenvoer is dat natuurlijk niet anders. Wij zijn steeds op zoek naar betere en veiligere formules, nieuwe inzichten, enz. Ons eigen proefbedrijf in Neerhespen is de ideale plek om onze kennis uitgebreid in de praktijk te testen, vooraleer ze voor jouw bedrijf aan te raden.

Zo ontwikkelde we ons innovatief BIGgiSTAR gamma. Hierin zijn 3 productlijnen terug te vinden, waarmee we voor elk bedrijf en elke uitdaging een aangepaste voerstrategie opstellen:

OPTI-lijn
De OPTI-lijn is de lijn met optimaal voeder voor gezonde biggen, met focus op het economisch resultaat.
BALANS-lijn
Door onder andere een selectie van zeer hoogwaardige grondstoffen in combinatie met een uitgebalanceerde vezelfractie, bekomen we een reeks zeer veilige voeders. Specifieke toevoegingen zorgen voor extra bescherming. Darmgezondheid, veiligheid en een goed technisch resultaat staan hier volledig in BALANS.
SafeMax
Een reeks biggenvoer gericht op constante en voorspelbare topresultaten met een halvering van uitval en antibiotica gebruik!
flyer Safemax
pdf, 1.56MB
Download
FLYER SAFEMAX AGRIFLANDERS 2023
pdf, 1.34MB
Download

Aveve BV
Aarschotsesteenweg 80,
3012 Wilsele (Leuven)
BTW BE 0403.552.464
RPR Leuven
agrarisch@aveve.be

© 2024 Arvesta. All rights reserved.
Arvesta