Een aantal biggen in een modderpoel in een open weide

Biologisch varkensvoer van Aveve

Wist je al dat er ook biologische varkensvoeders bestaan? Aveve biedt een compleet en professioneel gamma aan voor de biovarkenshouder. Dit varkensvoer is aangepast aan de behoeften en ontwikkeling van het dier en bestaat uit biologische ingrediënten.

Biovoer is geteeld zonder GGO’s, chemische gewasbeschermingsmiddelen en kunstmest. Deze voeders worden geproduceerd in een aparte productielocatie waar uitsluitend biologische voeders geproduceerd worden. Op die manier ben jij als biovarkenshouder 100% gerust dat je een kwaliteitsvol en betrouwbaar product aankoopt.

Waaruit bestaat ons gamma biologisch varkensvoer?

Zeugen

Drachtvoer en lactovoer, het perfecte samenspel voor een gezonde biggenontwikkeling en een rijke melkproductie.

Biggen

Uitgebalanceerde biggenvoeders die borg staan voor een veilige start. Ook voeding voor pasgeboren biggen is beschikbaar.

Vleesvarkens

Voormest- en afmestvoeders, met specifieke aandacht voor darmgezondheid. Voor een rendabele groei en een gewaardeerde vleeskwaliteit.

Wil je meer weten over ons biologisch varkensvoer? Neem contact op met het gratis nummer (België) 0800/13556. Hier kan men je doorverwijzen naar onze commercieel verantwoordelijke voor varkensvoeders van jouw regio.

Aveve BV
Aarschotsesteenweg 80,
3012 Wilsele (Leuven)
BTW BE 0403.552.464
RPR Leuven
agrarisch@aveve.be

© 2024 Arvesta. All rights reserved.
Arvesta