aveve land-en tuinbouw- zaaigranen - veld - gerst

Zaaigranen

Voor elk graanseizoen selecteren we een gamma van topvariëteiten voor jouw bedrijf. Van zeer vroege rassen tot rassen die later gezaaid kunnen worden, van voedertarwe tot biscuittarwe, conventionele en biologische rassen ... Bekijk samen met je Aveve-zaakvoerder welke rassen geschikt zijn voor jouw teeltrotatie.

Aveve gaat jaar na jaar op zoek naar de best presterende rassen wintertarwe en wintergerst binnen de nieuwe genetica die de kwekers aanbieden. Dankzij de jarenlange samenwerking met de beste Europese kweekbedrijven zijn we in staat jaarlijks honderden nieuwe lijnen te testen in ons eigen proefstation in Neerhespen. De beste rassen uit deze screening volgen we meerdere jaren van kortbij op om voldoende informatie te verzamelen vooraleer ze gecommercialiseerd worden zodat we u van een gepast advies op maat van uw bedrijf kunnen voorzien.

Bij Aveve wordt alles in het werk gesteld, vanaf de vermeerdering tot en met de zaaizaadbehandeling, om zaaigraan te produceren dat beantwoordt aan de hoogste kwaliteitsnormen. Het gecertificeerde zaaigraan van Aveve is jouw garantie voor topopbrengsten!

Donwload onze catalogus zaaigranen
pdf, 6.93MB
Download

Andere landbouwzaden en zaaigranen in ons aanbod.

Mais

Ontdek welke maisvariëteit het best bij jouw bedrijf past.

Graslandmengsels

Kies het juiste graslandmengsel voor jouw gebruiksdoel.

Voederbieten

Welke voederbiet past het best in je rotatie? Ontdek het hier.

Groenbedekkers

Kies de groenbedekker die de bodemvruchtbaarheid en -structuur van jouw perceel verbetert.

Aveve BV
Aarschotsesteenweg 80,
3012 Wilsele (Leuven)
BTW BE 0403.552.464
RPR Leuven
agrarisch@aveve.be

© 2024 Arvesta. All rights reserved.
Arvesta